Taşburun İlkokulu

Vizyon: > Değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurabilen, > Araştıran ve gelişip üretebilen öğrenci ve öğretmenlere sahip, > Bünyesinde barındırdığı öğrencileri,öğretmenleri,idarecileri ile mutlu,uyumlu ve verimli çalışan bir kurum olarak; > Çevremizdeki okullardan farklı,aranan ve tercih edilen bir konuma gelmek.

Misyon: > Atatürk İlkeleri ve Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda tüm imkanlarımızı en yüksek verimde kullanarak kendine güvenen, çağdaş,,yenilikçi,ülkesini ve ülke insanını seven,birbirine saygılı,hoşgörülü olan ve her anlamda örnek olabilecek saygılı öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: Topluma faydalı bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimiz Anadolu Öğretmen,Anadolu Liseleri,Sağlık Meslek Liselerine yerleşmektedir.

Saatler: 08:30-14:30
Isınma: KALORİFERLİ
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2014/2015 Eğitim Öğretim Yılı İlçe 10.´su
Sportif Etkinlikler: İlçe Kızlar Badminton Oyunları 2.´si, Kızlar Voleybol Turnuvası, Minik Kramponlar Futbol Yarışmaları